Autor: dh
Datum objave: 12.11.2020
Komentari:


Wilder poručio Furyju: Dao sam ti šansu i promijenio ti život, sada je došao red na tebe

Jedino što od tebe želim da ispuniš dogovor i boriš se protiv mene - poručuje Amerikanac

Deontay Wilder je sa svojim s*anjima pokušao uništiti moj ugled. On se više nikada neće boriti protiv mene - izjavio je Tyson Fury i dao Wilderu do znanja da mu neće dati revanš i borbu za WBC-ov naslov u teškoj kategoriji.


U veljači je 'Kralj Cigana' prekidom u sedmoj rundi pobijedio Wildera koji je odmah aktivirao klauzulu koja mu jamčila novu borbu.


Uzvratni meč se trebao održati najkasnije u srpnju, ali se mogao odgoditi u slučaju ozljede ili zbog drugog ozbiljnijeg razloga.

Wilder je u veljači operirao biceps, a kasnije se borba nekoliko puta odgađala zbog pandemije koronavirusa. 

Meč je bio zakazan za 19. prosinca, a onda se počelo govoriti o novoj odgodi. Fury više nije mogao čekati i zatražio je drugog protivnika, trebao bi se 5. prosinca boriti protiv Agita Kabayela.

Deontay Wilder se javio i traži revanš protiv Furyja.

'Tyson, ne brini za mene, ja sam sasvim dobro. Jedino što od tebe želim da ispuniš dogovor i boriš se protiv mene. Dao sam ti dvije šanse kada to nisam trebao i promijenio sam ti život. Sada je tvoj trenutak da budeš čovjek i daš mi revanš na koji si pristao', poručio je Wilder.

Njih dvojica su se dosad međusobno borila dva puta. U prosincu 2018. meč između Wildera i Furyja završio je neodlučeno, a u veljači je pobijedio 'Kralj Cigana'. 

Amerikancu su ta taj poraz svi bili krivi, žalio se na težak kostim koji je nosio do ringa, ozljedu koju nije uspio sanirati, loše suđenje i Furyjeve rukavice. 

Najveću krivicu svalio je na trenera Marka Brelanda kojeg je početkom prošlog mjeseca otpustio.

401
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Tyson Fury, Deontay Wilder
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije