Autor: mi
Datum objave: 16.05.2019


Wilder: Ovo je jedini sport u kojem možete ubiti čovjeka i biti plaćeni za to. Zašto ne bih iskoristio to pravo?

Deontay Wilder ponovno je unio nemir izjavivši da želi 'tijelo u svom rezimeu'.

WBC-ovo prvak ovog vikenda u New Yorku deveti put brani naslov u teškoj kategoriji protiv obveznog izazivača Dominica Breazealea.

Njih dvojica su u svađi još od 2017. koja je završila na sudu. Breazeale tvrdi da ga je tijekom prepirke s Deontayom u predvorju hotela u Alabami napao njegv brat i tužio je Wildera.


"Breazeale u ovoj borbi riskira život i doslovno to mislim. I dalje pokušavam doći do tijela u svom rezimeu. Dominic Breazeale je sam tražio ovo. Ja nisam tražio njega, on je tražio mene. Tako ako dođe do najgorega dođe. Ovo je brutalan sport. Ovo nije gospodski sport. Pitajte bilo kojeg liječnika na svijetu i reći će vam da glava nije predviđena da prima udarce" izjavio je Wilder nakon otvorenog treninga.


"U ovom trenutku među nama vlada zla krv. Ovo je jedini sport u kojem možete ubiti čovjeka i biti plaćeni za to. To je legalno. Pa, zašto onda ne bih iskoristio to pravo?".

Ubrzo su ga pitali misli li ozbiljno i je li mu žao zbog izrečenog.

"Ne žalim ono što sam rekao. Ja sam strastven. Tako govorim i tako i radim. Ja sam oduvijek bio stvaran. Nije me briga za političku korektnost."
552
Kategorije: Boks
Tagovi: Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije