Autor: mi
Datum objave: 02.12.2018


Wilder: Ne znam zašto mu nisu počeli ranije brojati. Vidio sam kako mu se oči okreću

Deontay Wilder nokdaunom protiv Tysona Furyja posljednjoj rundi osmi je put obranio naslov WBC-ovog prvaka u teškoj kategoriji.

33-godišnji Amerikanac pojas je zadržao noedlučenim ishodom podijeljenom odlukom sudaca, a nakon lijevog krošea poslije kojeg je Britanac završio na podu, Wilder je već počeo slaviti. Poslije je prokomentirao da je sudac kasno počeo brojati Furyju.
"Kakva nevjerojatna borba. Drago mi je da smo ispunili očekivanja, to se ne događa često" izjavio je 'Bronze Bomber' nakon meča.


"Ne znam kako se podigao, ne znam zašto mu nisu počeli ranije brojati, ali ne želim tražiti nikakve izgovore. Mislio sam da sam ga imao. Pogodio sam ga desnim i lijevim krošeom i vidio sam kako mu se oči okreću. Bog zna kako se podigao."

"Zabavio sam se u ringu i uživam u trenutku. Imam par pitanja koja moram postaviti. Zašto su oklijevali prije nego su počeli s brojanjem?."

"No, obojica odlazimo kući sretni, na kraju smo se bacili u zagrljaj. Prvo smo se željeli pobiti, a poslije smo si rekli: Dobar posao brate, vidimo se poslije."


"Želio sam ga nokautirati, ali sretan sam s ishodom. Ovdje su fanovi najveći pobjednici. Teška kategorija gori. U revanšu će ga biti lakše udariti jer ću biti strpljiviji. Bio sam prenestrpljiv. Pretjerivao sam s udarcima i ponijele su me emocije."

"Nisam uopće razmišljao o rezultatu prije zadnje runde. Nakon što sam ga rušio pretpostavio sam da sam u vodstvu jer je do tog trenutka bilo izjednačeno. Želio sam završiti meč kao prvak, nisam se mogao zadovoljiti time da vodim na bodove. Ponekad morate podići tempo i dati još malo. Mislim da je nokdaun zapečatio moju pobjedu."

"Znali smo da Tyson zna boksati. Ja nisam slijedio plan, pokušao sam ga nokautirati, Trebao sam samo ići kako me nosilo, kad previše forsiram nokaut to postane duga večer za mene. Bilo je nevjerojatno, bilo je iscrpljujuće. Slomili smo svoja tijela. Možemo mi reći da smo imali sjajne pripreme, ali naša tijela nikad nisu na sto posto.""Ova borba je sada završena i sretan sam. Žrtvovali smo toliko toga i mislimo na jednog čovjeka. Volio bih se boriti s Anthonyjem Joshuom. Želim ujediniti sve naslove, to čini kategoriju uzbudljivijom. Volio bih i revanš s Tysonom Furyjem. Dobivam u oba slučaja. Vidjet ćemo što će se dogoditi."
Foto: Boxing News


737
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije