Autor: mi
Datum objave: 08.02.2019


Wilder: Nakon revanša s Furyjem spreman sam za Joshuu

Deontay Wilder (40-0-1, 39 KO) kaže da će nakon revanša s Tysonom Furyjem biti spreman za dvoboj s Anthonyjem Joshuom.

Vjeruje da će on vratiti tešku kategoriju u 'zlatno doba'.

"Želim vratiti boks u zlatne dane. A toga nema još od 2004. i Lennoxa Lewisa. Svi znaju da kakva je teška kategorija takav je i boks" izjavio je za The Star telegram.


Wilder je u prosincu u odličnoj borbi remizirao s Tysonom Furyjem i time osmi put obranio naslov WBC-ovog prvaka. Budući je ishod borbe osporavan i mnogi su vidjeli 'Kralja Cigana' kao pobjednika, 33-godišnji Amerikanac će se ponovno boriti s Furyjem.

"I dalje postoje neke stvari koje se moraju riješiti, ali do borbe će definitivno doći. Vrlo brzo bi trebali dobiti službenu potvrdu. Jedini razlog zbog kojeg ne bi došlo do borbe je ako njihova strana to ne želi. Kako stvari danas stoje sve je sto posto spremno."


Najveća borba u svijetu boksa u ovom trenutku bila bi ona između Wildera i Anthonyja Joshue. Bili su u pregovorima prošle godine, ali su oni propali.


"Ja sam voljan boriti se s njim. Ne ovisi o nama. Oni znaju što mi hoćemo. Ako se ne možemo dogovoriti onda borbe neće biti. Ja nastavljam dalje sa svojom karijerom, ja ne mogu čekati."

"Svijet zna da sam se pokušao boriti s Joshuom. Oni pokušavaju izmusti ljude u Britaniji. Ali, nakon moje sljedeće borbe bit ću voljan i spreman boriti se s njim. Ja sam uvijek spreman. Bit će jedan prvak i jedno lice. A to je Deontay Wilder."


"Ja sam nokauter i to je ono što ljudi dolaze gledati. Žele vidjeti nokaute. Ja znam kako nokautirati bilo koga."


695
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije