Autor: mi
Datum objave: 09.10.2018


Wilder: Na fanovima je da prisile Joshuu da se bori sa mnom

Deontay Wilder, kao i Anthony Joshua, smatra da je njihova borba neizbježna.

“U jednom će trenutku doći do te borbe. A kad do toga dođe onda ću razmišljati o svemu što sam prolazio. Razmišljat ću o tome koliko je puta moj neumorni tim ostao budan do kasno u noć. Shelly (Finkel, savjetnik, op.a.) ima 84 godine. Nije mogao ići spavati, čekao je do dva-tri u noći, on je prestar da bi tako kasno bio budan. Ali, boks je emotivan sport i činimo sve što je potrebno da dođe do borbe. Želim da ljudi to znaju” izjavio je za Sky Sports.


“Ako želite ovu borbu, na vama je da to ostvarite. Već znate što vam je činiti. Ostvarite to. Fanovi imaju kontrolu. Moja titula kaže prvak svijeta i s obzirom na to ja želim putovati svijetom. Ne mogu dočekati da se ponovno dođem boriti u Britaniju. Samo čekamo prikladan trenutak. Nama nije bitno gdje je borba, samo da bude pošteno. Učinimo što je potrebno, dajmo fanovima ono što žele i to je ono što ja zastupam. Želim vam dati ono što želite vidjeti.


Wilder 1. prosinca brani WBC-ov naslov protiv Tysona Furyja, a ukoliko ne dođe do meča za ujedinjenje s Joshuom, pobjednik bi se trebao boriti s obveznim izazivačem Dominicom Breazealeom.

Joshua sljedeću borbu ima u travnju na Wembleyu, a najizglednije je da će se po drugi put boriti s Dillianom Whyteom.

Foto: Ryan Hafey

494
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije