Autor: mi
Datum objave: 13.03.2018


Wilder: Moja posljednja borba pokazala je da nitko nije dovoljno vješt da me pobijedi

Deontay Wilder (40-0, 39 KO) vjeruje da je posljednjom izvedbom ušutkao kritičare.

WBC-ov prvak u New Yorku je sedmi put obranio naslov nokautiravši u 10. rundi najtežeg protivnika do sada - prethodno neporaženog Kubanca Luisa Ortiza (28-1-2 NC, 24 KO).

Prije nego je završio protivnika, Amerikanac je u petoj rundi slao Ortiza na pod, da bi sam plesao na rubu nokauta u sedmoj, ali se uspio potpuno oporaviti do kraja devete i u sljedećoj završiti izazivača.

"Ortiz veže dobre kombinacije i pogađao me čistim udarcima, ali nisam pao. Bio sam malo išamućen, ali prilagodio sam se što je savršen primjer srca šampiona i šampionskog držanja."

"Ovo je opasan sport, ali ja vjerujem u sebe. Pobjeda protiv Luisa Ortiza pokazala je da nitko nema vještine potrebne da me pobijedi. Moj cilj je ujediniti kategoriju, dokazati svijetu da sam najbolji. Ovo je definitivno učvrstilo moju poziciju kao najopakijeg čovjeka na svijetu i na vrhu hranidbenog lanca".

Neporaženi prvak 31. ožujka u Cardiffu će uz ring pratiti okršaj između WBA, IBF i IBO prvaka Anthonyja Joshue i WBO prvaka Josepha Parkera. Očekuje se da će nakon borbe izazvati pobjednika i sučeliti se s njim u ringu.


374
Kategorije: Boks
Tagovi: Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije