Autor: mi
Datum objave: 03.10.2018


Wilder: Meni se Fury ne može uvući u glavu, nisam ja Kličko

Tyson Fury kao i obično vrlo je vješt s riječima i pritom zabavlja publiku.

‘Kralj Cigana’ tijekom promotivne turneje za borbu s Deontayom Wilderom za WBC-ov pojas 1. prosinca u Los Angelesu dominira za mikrofonom.

Druga postaja bila je New York, a preostaje još i predstavljanje u Los Angelesu.


Amerikanac kaže da ga se pričom ne može uzdrmati, kao što misli da je bio slučaj prije Furyjeve pobjede protiv Vladimira Klička u studenom 2015.

“On misli da će mi se pričom uvući u glavu kao protiv Klička. On misli da je to isto, ali ja sam drugačija osoba. Kod mene to ne prolazi.”


Wilder je nokautirao svakog protivnika s kojim se dosad suočio. Ne vidi zašto bi protiv Furyja bilo drugačije.

“Svi znamo da kad ja dolazim dolaze snaga i nokauti. To je ono što radim. Znam da vas zanima i uzbuđuje ova borba, zato jer kad dođete gledati borbu teškaša dođete vidjeti nokaut. I ja svaki put to i ostvarim. Kao što sam već i ranije rekao, obećavam vam da ću nokautirati ‘Kralja Cigana’."


Dodao je i da bi Tyson ako misli imati ikakve šanse za pobjedu trebao ponovno pozvati svog strica Petera Furyja s kojim je radio prije duge pauze.

“Osjećam da je Peter bio veliki razlog njegovog uspjeha protiv Klička. Ne samo da je koristio psihologiju protiv njega, već mu se i uvukao u glavu. Mi znamo da je boks više mentalna nego fizička igra, a on da bi imao šanse za pobjedu morao mu se uvući pod kožu. Ne znam zašto su prekinuli suradnju. I dalje su obitelj i definitvno mu za ovu borbu treba Peter.”

587
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije