Autor: mi
Datum objave: 03.07.2018


Wilder: Joshua bi uzeo onih 50 milijuna da nije Hearna

Deontay Wilder misli da će morati razgovarati licem u lice s Anthonyjem Joshuom ako se misle boriti, kao što su učinili Floyd Mayweather i Manny Pacquiao.

Pregovori za meč za ujedinjenje naslova su u zastoju i čeka se potvrda datuma za rujan za borbu između Joshue i Alexandera Povetkina, dok bi se WBC-ov prvak trebao boriti također s obveznim izazivačem Dominicom Breazealeom.

Wilder za sve krivi Joshuinog promotora Eddieja Hearna. Uvjeren je da bi Britanac prihvatio ponudu njegovog tima za borbu u SAD-u vrijednu 50 milijuna dolara.

"Koliko god se užasavao borbe sa mnom, Joshua bi se borio za tih 50 milijuna ddolara. Ali, on ne može ništa jer ima ugovor s Eddiejem Hearnom. Mislim da Joshuin tim gleda prvo svoje interese, a onda ono što je najbolje za Joshuu. Nitko od njih nema vjere u njega da me pobijedi. Joshua gubi fanove, dok ja dobivam nove svakog dana. Bilo tko tko još uvijek govori da je ovo moja krivica je zombi Eddieja Hearna.


WBC-ov prvak prvo je prihvatio kontraponudu od 15 milijuna dolara za borbu na Otoku protiv WBA, WBO, IBF i IBO prvaka planiranu za listopad ili studeni. Nakon svega sada zahtijeva podjelu pola-pola.


"Nisam iznenađen, ali suludo je da je ova situacija završila na takav način. Tri i pol mjeseca su zavlačili ljude, a nikad nisu ni željeli ovu borbu. Radije bih da su otvoreno rekli da u ovom trenutku ne žele borbu i da možda možemo pokušati neki drugi put. Tako bi bar pokazali malo poštovanja. Umjesto toga igrali su se povuci-potegni, pričali da će me nokautirati u tri runde, da će mi zabiti prednji direkt u grlo i da ja u svojoj karijeri nisam ostvario dovoljno. Pogledajte moj skor i njegov, kao da je njegov puno bolji."Foto: Naoki Fukuda

399
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije