Autor: mi
Datum objave: 29.03.2019


Wilder: Ja imam onaj pojas koji znači više od svih drugih pojaseva. Zna se koji je način jedini da dođe do borbe s Joshuom

Deontay Wilder odbio je ponudu DAZN-a od 100 milijuna dolara za tri borbe.

Dvije od tri borbe uključivale bi okršaje s WBA, WBO, IBF i IBO prvakom Anthonyjem Joshuom. No, njegov menadžment izračunao je da ti mečevi vrijede puno više.

Sljedeću obranu naslova WBC-ovog prvaka u teškoj kategoriji protiv Dominica Breazealea kao i do sada u SAD-u će prenositi Showtime.

"Lojalnost je sve, to je osnova uspjeha" izjavio je Wilder.

"Kako možemo pregovarati kad ne znamo što druga strana radi? Recimo da borba vrijedi 3 dolara. Meni date jedan, a njemu ide ostatak, ja time rušim svoju cijenu. To nije pošteno. Kao što sam već rekao i ponovit ću to, jedini način da dođe do borbe s Joshuom je da dijelimo zaradu pola-pola. Briga me kolika bila."

"U ovom trenutku se više ne radi o pojasevima. Ja sam u ovom trenutku najpopularniji borac na svijetu o kojem se najviše priča i ja imam jedan pojas. Ja imam onaj pojas koji znači više od svih drugih pojaseva. To je zeleni WBC-ov pojas. Najvrjedniji i najljepši pojas u boksu. Svaki veliki borac nosio je ovaj pojas. Ako žele to učiniti na pravi način podjela mora biti po sredini."


507
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije