Autor: mi
Datum objave: 07.02.2020


Wilder: Fury je prevarant. Mnogi od nas koji nisu rođeni sa srebrnom žlicom u ustima bili su na mračnim mjestima

Deontay Wilder vjeruje da su na snazi dvostruka mjerila kad se radi o njemu i Tysonu Furyju.

Britanac je nakon povratka uspio preokrenuti negativno mišljenje javnosti koje je vladalo nakon njegove pobjede protiv Vladimira Klička, a puno simpatija izazvao je govoreći o svojim pshičkim problemima.

“Svi mi imamo mentalnih problema. Nitko nije na 100 posto, Ja sam ponekad lud. Držao sam pištolj u ruci i pomišljao na samoubojstvo. To nije ništa drugačije od Furyja. Želi li netko slušati o mojim mentalnim problemima? Mislim da ne” izjavio je WBC-ov prvak u teškoj kategoriji uoči revanša s Britancem 22. veljače u Las Vegasu.


“Ja mogu biti uzor, ali me morate prihvatiti i prigrliti onakvog kakav sam. Mogu raditi neke ludosti i ponekad izmišljati vlastite riječi. Ja sam čovjek. Ne hodam u ravnoj liniji. Puno stvari može krenuti po zlu u životu i na meni će biti da ih ispravim. Oduvijek sam bio optimistična i sretna osoba. Svaki dan od trenutka kad se probudim okružen sam ljubavlju. Ne dopuštam nikakvu negativu oko sebe. Tako sam teško radio da bih bio tu gdje jesam. Mnogo puta i puno godina život nije bio ovakav. Bio sam na mračnim mjestima kao i mnogi od nas koji nisu rođeni sa srebrnom žlicom u ustima. Ostati pozitivan, to je u meni. To dolazi s Juga. Uspjeh me također raduje.”


„Kad sam se probijao morao sam se nositi s mnogim stvarima s kojima drugi nisu morali. Fury je prevarant. Koristi status lineal (pravog) prvaka kao masku. Njemu treba neka potvrda jer ne vjeruje u sebe. U svim svojim borbama bio je dosadan. Bori se sa slabim protivnicima i ima slabu gledanost.”


„Pobijedio je Vladimira Klička, ali nikad nije branio naslov jer se igrao sa svojim nosom (drogirao se). Ja kad kažem da bih mogao nekoga ubiti u ringu to ode na sve strane. I kad si ovi ubrizgavaju steroide, mene ogovaraju. Moje ime se provlači kroz prljavštinu. To nije pošteno. Ljudi ne žele razgovarati o rasi, razumijete me?. Žele da ta priča odumre. Zašto ja i dalje pričam o tome? Zato jer se ništa ne poduzima. Sada sam u poziciji i zadržat ću je. Ja sve vidim. Ja imam jaku volju. Moram.”


Wilder ne vjeruje nijednu riječ koja izlazi iz Furyjevih usta uoči revanša, a to je uglavnom da planira nokautirati Amerikanca.


„On je vrlo nervozan. Ne može ni mirno stajati. Ne može ni pričati na press konferencijama. Slušamo ista sranja opet i nanovo. Ali, borba će biti zanimljiva. On je sjajan borac, to ću mu priznati. Ovo je najveća teškaška borba na svijetu.”


http://www.croring.com/news/90-000-ljudi-potpisalo-peticiju-protiv-novog-prvaka-fury-o-lewisu-briga-me-koliko-je-star-neka-izade-iz-mirovine-i-bori-se-sa-mnom/15360.aspx

1732
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije