Autor: mi
Datum objave: 05.04.2019


Wilder: Fury će svojim načinom boksa zasmrditi cijelu dvoranu i to protiv tipa za kojeg nitko nije čuo

Deontay Wilder još je jednom oprao Tysona Furyja zbog izbjegavanja revanša.

WBC-ov prvak i 'Kralj Cigana' prvu borbu prošlog prosinca završili su bez protivnika. Bili su blizu dogovoru za revanš u svibnju kada je Fury potpisao ugovor sa supromotorom Top Rankom i televizijskom kućom ESPN i odustao od nove borbe.


30-godišnji Britanac umjesto s Wilderom 15. lipnja u Las Vegasu će se boriti s neporaženim Nijemcem Tomom Schwarzom koji je malo poznat izvan Europe.

"Zbog toga će se morati nositi s kritikama. Ovo je jedna od stvari koje Amerikanci ne vole. Govoriš da se želiš boriti s najboljima, a nakon kontroverzne prve borbe odbiješ revanš i pobjegneš" izjavio je Wilder.


"Tyson Fury nema uzbudljiv stil, sa svojim načinom borbe lako može zasmrditi cijelu dvoranu."

"Amerikanci to ne žele gledati. Ne žele gledati nekoga kako samo boksa i dosađuje im. S velikim momcima žele vidjeti uzbuđenje, žele nokaute. To što me izbjegava i što je otkazao revanš će narušiti njegov ugled u Americi."

"Ako nikad više ne dam revanš Tysonu Furyju to će biti samo njegov problem. ESPN će se usrati od muke isto kao i on. To što je odbio revanš sa mnom i bori se s nekim s dna ljestvice, s nekim tipom za kojeg nisam nikad čuo i s obzirom na njegov stil borbe to neće dobro završiti za njega."


"Izgubio je sve što je stekao s našom borbom. Nadam se da je svjestan toga."

Wilder u sljedećem meču 18. svibnja brani naslov svjetskog prvaka protiv obveznog izazivača Dominica Breazealea.


765
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije