Autor: mi
Datum objave: 11.01.2019


Whyte: Nokautirat ću Klička ako se vrati

Dillian Whyte kaže da je primio prvu ponudu za revanš s Anthonyjem Joshuom i da ju smatra smiješnom.

30-godišnji Londončanin rekao je da mu je ponuđeno manje nego je zaradio za revanš s Dereckom Chisorom i da iz toga iščitava da se Joshua ne želi ponovno boriti s njim.


U prvom meču 2015. Joshua je nokautirao Whytea u sedmoj rundi, ali je Jamajčanin tijekom borbe ozbiljno uzdrmao AJ-a. Nakon prvog poraza u karijeri 'Body Snatcher' je dva puta pobijedio Derecka Chisoru, Roberta Heleniusa, te bivše svjetske prvake Lucasa Brownea i Josepha Parkera.


"Dobio sam prvu ponudu, ali ona je potpuno smiješna. Puno manja od onoga što sam zaradio protiv Chisore" izjavio je Whyte na talkSPORT-u.


"To je smiješno. Ja sam postao pay-per-view borac u Britaniji i stvorio sam svoje ime iako su svi sumnjali u to. Nisam ja neki journeyman. Od borbe s njim borio sam se devet puta i svaki put pobijedio na spektakularan način. Mislim da se ne želi boriti sa mnom i da misli da postoje sigurniji načini da zaradi novac."


Joshua je rezervirao stadion Wembley za 13. travnja, ali još nema protivnika. Whyte je jedna od opcija, ali postoji mogućnost i da svjetski prvak brani naslove u Americi protiv Jarrella Millera.


U tu priču uplele su se i glasine o mogućem povratku Vladimira Klička. Prema informacijama koje kolaju postoji mogućnost da taj datum na Wembleyu zauzmu Kličko i Whyte.

"Borio bih se s Vladimirom Kličkom i nokautirat ću ga ako se vrati. Definitivno ću ga nokautirati. Znam točno što mi je raditi. Trenirao sam s njim, sparirali smo godinama i znam kakav je. Nokautirao bih ga. On je veliki borac. Priredio je Joshui pakao, ali vjerujem da je došlo moje vrijeme i znam što trebam raditi. Znam kako se moram boriti protiv njega. Iz sparinga s njim znam da ne voli udarce u tijelo."


"Naravno da i on mene može nokautirati, on je vrlo iskusan."


Foto: Lawrence Lustig

386
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Anthony Joshua, Dillian Whyte
Najpopularnije
Najnovije