Autor: mi
Datum objave: 25.07.2018


Whyte: Haye je nepatriotsko smeće

Uoči subotnje borbe s bivšim WBO prvakom Josephom Parkerom, Dillian Whyte (23-1, 17 KO) riga vatru.

30-godišnji 'Body Snatcher' okomio se na Davida Hayea. Ne može oprostiti nedavno umirovljenom boksaču što je otvorio vrata svoje dvorane Josephu Parkeru i pomaže stranom boksaču umjesto da podrži domaćeg borca.

 

"David je ljudsko smeće. On je govno. Nije baš neki patriot, zar ne?" reko je Whyte za IFL.


"Uvijek je bitan samo David. Bit će smiješno vidjeti što će sada kad nije u centru pažnje. Nekad mi je bio drag, ali taj nikada nije rekao nešto lijepo o nekome drugome. Misli da je bolji od svih ostalih. Misli da je viša klasa i takav je oduvijek bio."


"Još prije sam ga izazvao na borbu, a on me otpilio. David je takav, medijska kurva. Imao je vrlo dobru karijeru. Jedan od najboljih engleskih boraca, ali jednostavno mislim da je klošar. Ne poštujem ga, ali poštujem ono što je napravio u ringu."


"Veliki šampion, dobra brzina, vrlo dobre fizičke predispozicije, izgleda kao milijun dolara. Poštujem ga zbog onoga što je ostvario."


26-godišnji Parker u posljednjoj borbi u ožujku poražen je jendoglasnom odlukom od Anthonyja Joshue i ostao je bez WBO pojasa, dok je Whyte također u ožujku nokautirao bivšeg 'regularnog' WBA prvaka Lucasa Brownea.

Foto: Lawrence Lustig

565
Kategorije: Boks
Tagovi: David Haye, Joseph Parker, Dillian Whyte
Najpopularnije
Najnovije