Autor: mi
Datum objave: 11.05.2017


White: Više ne čekamo GSP-a, Romero se bori za naslov u srednjoj

Čini se da Michael Bisping u sljedećoj borbi neće braniti naslov u srednjoj kategoriji protiv GSP-a.

Kanađanin je prošlog tjedna objavio da će biti spreman za povratak tek nakon listopada, a ti planovi se ne poklapaju s UFC-ovim. Organizacija je borbu između Bispinga i St. Pierrea željela održati u srpnju, ali bivši prvak u velteru neće biti spreman do tada i priliku će dobiti prvi izazivač Yoel Romero.

 

"Ja sam dogovorio borbu s GSP-em i trebala se održati u srpnju. Ali, Bisping će morati braniti svoj naslov sada. Ne čekamo GSP-a. Yoel ne mora objašnjavati zašto on zaslužuje borbu za naslov. Definitivno je zaslužuje, on je prvi izazivač na svijetu" izjavio je Dana White za Fox Sports Australia.


St. Pierre se nije borio od studenog 2013. kada je protiv Hendricksa obranio naslov u velteru. Uz to, nikad se nuje borio u srednjoj kategorjii i to je uzrokovalo negodovanje nekih kolega.  


"GSP se vraćao. I on i Bisping željeli su borbu. Zamolili smo Yoela da pričeka i on je to napravio. Čini se da sada neće doći do te borbe, Georges kaže da neće biti spreman do studenog. Tko zna je li to isto istina. Moglo bi biti i iduće godine. Tako da više ne čekamo Georgesa St. Pierrea. Yoel Romero će sljedeći dobiti priliku."


Kubanac je u nizu od osam pobjeda, uključujući trijumfe protiv Chrisa Weidmana, Ronalda Souze, Lyota Machide i Tima Kennedyja. White nije objavio točan datum borbe između Bispinga i Romera.


Foto: Fox Sports


926
Kategorije: MMA
Tagovi: Georges St Pierre, Michael Bisping, Yoel Romero
Najpopularnije
Najnovije