Autor: dh
Datum objave: 19.11.2020
Komentari:


White odgovorio Arumu koji je kritizirao svjetskog prvaka

Svjetski WBO prvak u velter kategoriji nedavno je pobijedio Britanca Kella Brooka što nije posebno impresioniralo Aruma koji ističe da jedan od najboljih boksača svijeta nije postao velika zvijezda

Šef UFC-a Dana White ponovno je kritizirao Boba Aruma zbog izjava o američkom boksaču Terenceu Crawfordu.

Svjetski WBO prvak u velter kategoriji nedavno je pobijedio Britanca Kella Brooka što nije posebno impresioniralo Aruma koji ističe da jedan od najboljih boksača svijeta nije postao velika zvijezda.


- Mogao bih izgraditi kuću u Beverly Hillsu od novca koji sam izgubio na njega u posljednje tri borbe- rekao je Arum i nastavio:


- Nitko ne preispituje Crawfordovu sposobnost. Uvjerljivo je pretukao prirodno većeg protivnika i poslao jasnu poruku. Ali, možete imati najboljeg opernog pjevača na svijetu, no ne podržavaju li ga fanovi, ostat će bez posla.

Dana White odmah je odgovorio Bobu Arumu.

- To nije njegov je*eni problem, to je tvoj problem. Nije na njemu da smisli kako zarađivati novac. Potpisao si je*eni ugovor s tim klincem i sad je tvoj posao da ga promoviraš. Samo pogledaj koliko je natrpan naš roster. Najveći je u povijesti kompanije - rekao je šef UFC-a i dodao:


- Moram plaćati te borce i to kako ću ih platiti nije njihov već moj problem. Zamisli samo da se požalim koliko novca moram dati Conoru McGregoru i da kažem kako sam si od toga već mogao kupiti kuću u Beverly Hillsu. Zašuti! Plati svom borcu ono što mu duguješ. To je tvoj posao.

113
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Dana White, Bob Arum
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije