Autor: Admin
Datum objave: 07.08.2011
Komentari:
0,00


WHITE OBJASNIO

Zašto su izbačeni Overeem, Fedor i ostali

Predsjednik UFC-a Dana White objasnio je zašto su Alistair Overeem i Fedor Emelianenko i ostali Golden Glory borci...

 

U svega nekoliko tjedana Strikeforce je ostao bez nekoliko svjetski poznatih imena. Alistair Overeem, Fedor, bivša Strikeforce prvakinja Marloes Coenen i drugi.  White je za sve optužio nizozemski Golden Glory, kamp i menadžersku agenciju koja zastupa Overeema, Schilta, Kharitonova, Coenenicu, Mousasija i druge poznate europske borce.

 

„Način na koji rade je jednostavno neprihvatljiv za nas. Ne možemo platiti borcima nakon borvbi, već menadžerima. MI tako ne radimo, mi plaćamo borce, to se tako radi ovdje u Americi. Ako žele imati takav odnos, onda neka borci nakon što dobiju novce plate trenere, menadžere ili koga već žele, ali u Golden Gloryju to ne žele,“ jasno je poručio UFC predsjednik.

 

„Nismo više htjeli s njima surađivati, jer ne rade po pravilima. To je prvenstveno novac od boraca, a ne od neke agencije. Dok ne promjene način poslovanja neće se boriti pod Zuffom (UFC i Strikeforce).“

 

A onda se Dana White vratio na svoju omiljenu temu – Fedora. Ispao je veliki pobjednik nad svojim Internet neprijateljima.

 

„Ne mrzim ja Fedora, nije on moj mitski neprijatelj. Nego me smeta kad ga mediji dižu nebesa, a ima puno boraca koji to zaslužuju, on više ne. Potpuno je glupo da netko još misli da je on jedan od najboljih kad to nije. Pa pogledajte protiv koga se on to borio zadnjih godina? Po čemu je uopće bio najbolji kad se nije protiv najboljih ni borio.“

2718
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA, Strikeforce, Fedor Emelianenko
Komentari
# 1 Dana 08.08.2011 - 19:51 fedor ... je rekao/la:
daj ne seri konju ljubomorni
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije