Autor: mi
Datum objave: 08.08.2018


White: Ngannou je izgubio razum. Možda više nikad neće biti isti

Dana White misli da Francis Ngannou (11-3, 6-2 UFC) možda više nikad neće biti borac kakav je bio.

31-godišnji kamerunsko-francuski teškaš impresivno je počeo UFC karijeru sa šest uzastopnih pobjeda prekidom. Taj niz donio mu je borbu za naslov prvaka protiv Stipe Miočića. 'Firefighter' je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon 5 rundi.


U prvom meču od prvog poraza u UFC-u, 'Predator' se borio s Derrickom Lewisom

i u jednoj od najgorih borbi u povijesti najveće MMA organizacije izgubio je ponovno jednoglasnom odlukom sudaca.


Ngannou je priznao da je oklijevao bacati udarce zbog batina koje je dobio protiv Miočića.

White je tada natuknuo da tu ima i nešto više, da se radi o Ngannouovom egu.

"U vrijeme dok se Francis Ngannou probijao vjerovao sam da će on biti taj, da će biti prvak u teškoj kategoriji. Ali, izgubio je razum. Potpuno je izgubio razum i počeo se ponašati, ne znam, na način na koji se jednostavno ne ponaša. Znao sam da će se ovo dogoditi" izjavio je White na podcastu UFC Unfiltered.

"Očigledno, Francis Ngannou je ogroman, snažan udarač i svašta se može dogoditi kad on uđe u oktogon, ali Stipe se osjećao potpuno obezvrijeđen. Taj tip je uvijek nabrijan i ljut na svijet i ljut na nas. Predvidio sam to. Znao sam da će pobijediti."


"Francis Ngannou je napustio trening centar ovdje u Las Vegasu gdje se pripremao za prethodne borbe, otišao u Francusku, trenirao ili radio tko zna što potpuno uvjeren da će pobijediti Stipu."


Ngannou je odgovorio da je povrijeđen riječima čovjeka koji mu je nadređen, ali predsjednik UFC-a nije promijenio mišljenje.

"Ngannou ima puno stvari koje mora riješiti sam sa sobom - osobno i profesionalno. Vidjet ćemo hoće li ikada više biti isti."

Foto: USA Today

1077
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije