Autor: mi
Datum objave: 06.11.2017


White: Mighty Mouse cmizdri za velikom borbom, sada ima svoju veliku borbu s T.J. Dillashawom

T.J. Dillashaw podnosio je puno toga od strane Codyja Garbrandta i ostatka Teama Alpha Male uoči njihovog okršaja na UFC-u 217.

Dillashaw je nokautom u drugoj rundu u Madison Square Gardenu nakratko ušutkao bivšeg timskog kolegu. Garbrandt je odmah tražio revanš i dalje uvjeren da je bolji borac.


"Završio sam ga u drugoj rundi. Ne zaslužuje revanš. On je jako nov u ovom sportu, treba zaslužiti novu priliku. Ja sam trebao dobiti revanš nakon onog poraza od Dominicka Cruza, vrlo tijesna podijeljena odluka u borbi za koju mislim da sam dobio, a nisam dobio revanš. Trebalo mi je godinu i pol dana, zapravo gotovo dvije godine za novu borbu za naslov" izjavio je dvostruki UFC-ov prvak u bantamu.

Kad je Garbrandt otkazao njihov dvoboj na UFC-u 213 zbog ozljede leđa, promocija je pokušala organizirati borbu između Dillashawa i Demetriousa Johnsona, ali je prvak u muha kategoriji odbio ponudu, vadeći se na to da Dillashaw nije rangiran u muha kategoriji.

Pobjeda protiv Garbrandta otvara vrata superborbi dvojice prvaka.

"To je borba koju želim. Kad je Cody otkazao u sprnju rekao sam Dani da se želim boriti za pojas. Demetrious Johnson tražio je veliku borbu i veliki novac. Imao je priliku srušiti rekord i ja sam mislio da je to savršena priča. Znao sam da se mogu spustiti u muha kategoriju. To je nešto što sam želio i još uvijek želim."


"On je trenutno pound for pound kralj i želim ga nokautirati. Želim dokazati da taj njegov rekord nije stvaran. Trebao bi imati asterisk na svom skoru zato jer se nije htio boriti sa mnom."

Predsjednik UFC-a Dana White kaže da više nema mjesta za izgovore oko ove borbe.

"Demetrious Johnson cmizdri za velikom borbom. Sada ima svoju veliku borbu s T.J. Dillashawom. Znate da sam ja za to jer sam bio za to i prije, ali sad je još bolje. Obojica imaju pojaseve, tako da da."

'Mighty Mouse' po novom ugovoru dobiva postotak zarade od prodaje pay par viewa.

"Sada je partner u pay per viewu. Da vidimo kako že tvoj PPV proći, partner si pa da vidimo što ćeš zaraditi. Čuj, ne možeš zahtijevati 2 milijuna dolara i imati stav jebe mi se koliko ćete vi zaraditi. Nije me briga koliko ćete vi zaraditi, ja samo hoću 2 milijuna dolara."
Foto: Esther Lin

592
Kategorije: MMA
Tagovi: T.J. Dillashaw
Najpopularnije
Najnovije