Autor: mi
Datum objave: 06.04.2018


White: Izdan je nalog za McGregorovo uhićenje

Dana White izjavio je da je izdan nalog za uhićenje Conora McGregora nakon što je izazvao incident u Barclays Centeru u New Yorku.

"Izdan je nalog za Conorovo uhićenje. Upravo ga traže. Njegov zrakoplov ne može uzletiti. S ovim nalogom ne smije napustiti državu New York. Pretpostavljam da će se predati ako ga ne uhvate. Vjerojatno vam je janso kolike ga sudske tužbe čekaju i ovoj je bio vrlo loš karijerni potez za njega" rekao je UFC-ov predsjednik.


Prema Whiteu, McGregor se u areni pojavio nenajavljen i unutra su ga pustili zaposlenici theMacLife.com-a koji su bili akreditirani za praćenje priredbe.

Kad je ušao, počeo je nasrtati na autobuse koji su odvozili borce i tražio Khabiba Nurmagomedova, koji se prethodno  sukobio s njegovim timskim kolegom Artemom Lobovom.

Zatim su on i članovi njegovog tima počeli bacati različite predmete, uključujući i teretna kolica, na autobuse. Razbijena su najmanje dva stakla, a Michael Chiesa zadobio je posjekotine. Prema posljednjim vijestima Chiesa bi trebao nastupiti ovog vikenda u borbi protiv Anthonyja Pettisa.

"Ono što se danas ovdje dogodilo je da su tipovi iz MacLifea, koji su akreditirani za događaj, pustili Conora i još dvadesetak tipova. Uletjeli su u zgradu, stigli do zone za utovar gdje su se borci ukrcavali u autobuse i počeli ih napadati. Bacali su kante za smeće i teretna kolica i slično."


"Razbili su jedan prozor i Michale Chiesa je zaradio gadne posjekotine. Porezan je po licu. Rose Namajunas je zamalo nastradala. Ona je superuzrujana i pokupila se i hodala do hotela. Ozljedili su jednog od naših zaposlenika, slomili su mu zglob. Očigledno svi su potreseni kad banda od tridesetorice navali u dvoranu. Ti svi momci skidaju kilograme i pripremaju se za borbu."


White je potvrdio da je i Artem Lobov maknut s priredbe, jer je i on sudjelovao u incidentu.

"Ovo je najodvratnija stvar koja se dogodila u povijesti UFC-a."


625
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije