Autor: mi
Datum objave: 01.02.2019


White: Borit ću se s onim idiotom De La Hoyom, ali po MMA pravilima

Verbalni sukob Oscara De La Hoye i Dane Whitea došao je do toga da je slavni boksač ponudio predsjedniku UFC-a da stvari riješe u ringu.

45-godišnji De La Hoya je olimpijski pobjednik iz Barcelone 1992. godine, te bivši svjetski prvak  u šest težinskih kategorija i takav izazov je potpuno neprimjeren za četiri godine starijeg Whitea.


De La Hoya mu je ponudio meč u uvodnom dijelu priredba Canelo vs. Jacobs 4. svibnja.


"Uđimo u ring. Uđimo u ring, tri runde. Učinimo to na priredbe Canelo-Jacobs za Cinco de Mayo. Dat ću ti pet mjeseci da se skineš s dopinga. Potom možemo doći u sjajnu formu i odraditi tri runde. Gledaj, dat ću ti prednost u kilogramima. Teži si više od 20 kilograma. To je ok. Mogu te srediti, idemo" rekao je slavni boksač i osnivač Golden Boy Promotionsa.


Predsjednik UFC-a na ESPN-u je izjavio da bi se borio protiv višestrukog svjetskog prvaka, ali po MMA pravilima.


"Čujte, Oscar me izazvao. On je idiot. Kad ste moron poput njega morate se boriti. Da, borit ću se s Oscarom De la Hoyom, ali ne u boksačkom meču. Boks ne. Obično kada dođu takvi izazovi prihvaćam ih i kažem boksat ću s njim, ali neću boksati s Oscarom De La Hoyom.


White i De La Hoya u sukob su ušli 2017. kada je šef Golden Boya pozivao fanove na bojkot meča između Floyda Mayweathera i tadašnjeg UFC-ovog prvaka Conora McGregora.

White je i prije bio u ovakvim situacijama. Pripremao se i za borbu s Titom Ortizom do koje nije nikada došlo.


480
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White
Najpopularnije
Najnovije