Autor: mi
Datum objave: 12.01.2019


Warren: Revanš s Wilderom će se održati u SAD-u, ali se ne vraćamo u Los Angeles

Promotor Tysona Furyja, Frank Warren, izjavio je da pregovori za revanš s Deontayom Wilderom idu u željenom pravcu.

Prva borba u prosincu u Los Angelesu završila je remijem podijeljenom odlukom sudaca kojom je Amerikanac zadržao WBC-ov naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

"U ovom trenutku pokušavamo dogovoriti borbu, svi žele ovu borbu, a ono što je najvažnije je da ju borci žel. Čini se da će se održati u SAD-u, tu je novac. Tyson je razočaran suđenjem u posljednjoj borbi, kao i ja, tako da se još puno stvari mora srediti, ali oni žele Ameriku i borba će se vjerojatno održati u drugom dijelu godine" rekao je tza ESPN.


Warren kaže da je moguće da se borba održi u Las Vegasu, ali isključuje mogućnost povratka u LA.

"Ne želim se vraćati u Kaliforniju. Nije mi se svidjela suradnja s kalifornijskom komisijom i tamo je bilo puno stvari koje nam se nisu svidjele."


Riječ je o istoj komisiji koja je nedavno dala zeleno svjetlo Jonu Jonesu za revanš s Alexanderom Gustafssonom nakon što je Sportska komisija Nevade to odbila učiniti zbog tragova steroida otkrivenih u Jonesovom doping testu.

Tijekom pregovora o revanšu treća zainteresirana strana, ona Anthonyja Joshue, također se nudila za borbu. Warren ne misli da su bili jako ozbiljni, kao što je i uvjeren da ih ne zanima previše borba protiv Furyja.

"Joshua će se u sljedećoj borbi boriti s Dillianom Whyteom ili Jarrellom Millerom. Mi nismo komplicirani. Tyson je najmanje komplicirana osoba koju ćete ikada sresti i borit će se protiv bilo koga. Išao je u Njemačku boriti se s Vladimirom Kličkom i išao je u Ameriku boriti se s Wilderom."


"Ono što komplicira situaciju je agenda Barryja i Eddieja Hearna. Joshua je njihova krava muzara i žele ju i dalje musti
258
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije