Autor: mi
Datum objave: 07.05.2019


Warren: Revanš Furyja i Wildera najkasnije početkom iduće godine. Smiješno je kad pričaju kao da Joshua upire da dođe do velikih borbi

Promotor Tysona Fryja Frank Warren kaže da bi najkasnije početkom iduće godine mogli očekivati revanš 'Kralja Cigana' s Deontayom Wilderom.

Također iznio je sumnje u iskrene namjere Anthonyja Joshue i njegovog promotora Eddieja Hearna da dogovore mečeve s Furyjem i Deontayom Wilderom. 


Svjetski prvak u teškoj kategoriji i njegov promotor više su puta ponovili da unatoč najboljim namjerama nisu uspjeli dogovoriti mečeve s Wilderom i Furyjem.


"Vjerujem da je Wilder odbio DAZN jer mu je Showtime dao bolju ponudu i rekao da može odraditi par borbi prije sljedeće velike. Tako je kako je" izjavio je Warren za Metro UK.


"Ono što me nasmijava je kad pričaju kao da se Joshua upire da dođe do tih velikih borbi, ali oni ih pokušavaju dogovoriti samo kad ostali već imaju dogovorene mečeve. Wilder i Fury će se ponovno sastati, radimo na tome. Mislim da će se revanš održati najkasnije u veljači 2020."


Wilder brani WBC-ov naslov 18. svibnja protiv Dominica Breazealea, Joshua svoje naslove brani 1. lipnja protiv Andyja Ruiza, a Fury 15. lipnja boksa s Tomom Schwarzom.

Ruiz će zamijeniti Millera koji je bio pozitivan na tri različita doping testa.


"WBA je suspendirao Jarrella Millera na šest mjeseci. O čemu se tu radi? Borci se bore samo dvaput godišnje. Možete uzeti doping u veljači zato jer se ne borite do rujna i suspenzija će vam do tada završiti. To je pogrešno. Koji je smisao testiranja na doping ako će uhvaćeni borac dobiti samo malo po prstima?"


"Razumijem Joshuu. Trebalo je puno vremena za pronaći zamjenu jer su svi htjeli više novva jer uskaču kao zamjena. U ovim okolnostima Andy Ruiz Jr. je najbolje što su mogli. On je prilično brz iako ne izgleda tako. Mislim da je Joshua veliki favoriti i odabrai su Ruiza jer je građom sličan Milleru. Novac je također vjerojatno igrao veliku ulogu. Ganjali su Luisa Ortiza, ali on želi čekati Wildera."


313
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije