Autor: mi
Datum objave: 19.05.2019


Vraća se Stefan Leko

Slavni borac iz najboljih dana K-1 organizacije Stefan Leko vraća se u ring.

44-godišnji 'Blitz' u prvoj borbi nakon tri godine pauze 22. lipnja na priredbi Mix Fight Championship 26 u Kasselu borit će se protiv Marinka Neimarevića.
Ovo će biti njihov drugi dvoboj. U prvom 2012. Leko je slavio nokautom u drugoj rundi i osvojio WKA naslov. Nakon toga 'Blitz' je imao osam uzastopnih poraza.
Na svom vrhuncu Leko je bio jedan od najboljih K-1 boraca. Nokautirao je Badra Harija, dva je puta slavio protiv Petera Aertsa, pobjeđivao je još Catalina Morosanua, Mighty Moa, Raya Sefa, Michaela McDonalda, Francisca Filha, Mikea Bernarda, Alexeya Ignashova dva puta, Remyja Bonjaskog, danas poznatog MMA trenera Henrija Hoofta, Xhavita Bajramija, Samira Benazzouza, Cartera Williamsa, Cyrila Abidija i Petra Majstorovića. 


Revanš s Majstorovićem bio mu je posljednja borba. Borac hrvatskog podrijetla porazio ga je u lipnju 2016. tehničkim nokautom.


Na priredbi u Kasselu James McSweeney koji je u posljednjem nastupu za Mix Fight Championship nokautirao Danya Ilungu, snage će odmjeriti s MMA  borcem Hatefom Moleilom. 32-godišnji Nijemac je u zadnjoj borbi u veljači jednoglasnom odlukom pobijedio bivšeg UFC-ovog prvaka Ricca Rodrigueza.


Enver Šljivar bori se protiv Viktora Bogutzkog.662
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Stefan Leko
Najpopularnije
Najnovije