Autor: mi
Datum objave: 03.01.2018


Vinny Pazienza pretukao i ugrizao prijatelja koji ga je navodno pokrao

Umirovljeni boksački prvak Vinny Pazienza optužen je za napad i nanošenje tjelesnih ozljeda.

55-godišnji Amerikanac optužen je da je napao i ozlijedio čovjeka s Rhode Islanda zbog čega je završio u bolnici

Pazienza (koji je promijenio prezime u Paz) kaže da je bio opljačkan i da je učinio ono što je morao.


Policija Providencea objavila je da je pozvana na adresu rano ujutro u utorak. Kad su stigli svjedoci su im rekli da je Paz optužio prijatelja za krađu 16 000 dolara i potom ga napao.

Muškarac je prevezen u bolnicu s nekoliko slomljenih zubi, masnicama i ožiljcima od ugriza iz kojih je tekla krv. Paz je napustio mjesto događaja prije dolaska policije. Izdan je nalog za njegovo uhićenje.

Umirovljeni  prvak oglasio se preko Twittera i dao izjavu lokalnoj televizijskoj postoji u kojoj brani svoje postupke i poručuje ljudima da prestanu širiti besmislice.


"Stvar je u tome da sam opljačkan, a kada se to dogodi, morate napraviti ono što morate napraviti" rekao je u izjavi za televiziju ispred svog doma u Warwicku.

"Bez komentara!!! Ja sam zlikovac, je li? Ja sam žrtva!!! PRESTANITE" poručio je preko Twittera.

Paz je pet puta osvajao naslove svjetskog prvaka. Umirovio se 2004. i nakon toga više je puta bio u sukobu sa zakonom, uključujući i tučnjavu s dvije žene u baru u Providenceu 2012.


2016. objavljen je film o njegovom životu "Bleed For This" koji govori o njegovom povratku u ring nakon što je u automobilskoj nesreći slomio vrat.


Foto: Boxing Scene

417
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks
Najpopularnije
Najnovije