Autor: mi
Datum objave: 02.11.2018


(VIDEO) Wilder: Zbog ovog ismijavanja Furyju ću nanijeti bol

Deontay Wilder nije bio presretan kad mu je pokazana snimka na kojoj Tyson Fury ismijava njegove vještine.

WBC-ov prvak 1. prosinca u Los Angelesu protiv 'Kralja Cigana' osmi put brani titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.


30-godišnjem Britancu to će biti treća borba nakon dvoipolgodišnje pauze i pobjede protiv Vladimira Klička kojom se popeo na tron teške kategorije.

 

Fury ne poštuje Wilderov stil borbe i tehniku, Vjeruje da je jedino što ima udarac kojeg može plasirati samo slučajno.


"Što će Deontay Wider napraviti? Hodati za mnom po ringu cijeli dan i tražiti udarac? A ako ne uspije pogoditi onda je sjeban, zar ne?" rekao je Fury.


'Kralj Cigana' rado sudjeluje u mentalnim igricama prije borbe. Bez sumnje je to ostavilo traga na Kličku prije prve borbe, ali treba isto tako reći da je Fury taj koji se slomio prije nikad održanog revanša s Ukrajincem.


Wilder je očekivao takvo ponašanje, ali ipak je bio malo iziritiran nakon što je odgledao video na kojem ga Fury ismijava.


"Za ovo treniram. Trenutno sam u treningu tako da sam mentalno u drugačijem stanju. Kad ga pogledam samo ga želim ozlijediti. U ovom trenutku bitan je samo bol koji ću mu nanijeti 1. prosinca. Sada je ovo ozbiljan posao. On može pričati, ali 1. prosinca će morati pokazati i malo akcije. A to je moja džungla jer ja sam akcijski tip" rekao je Wilder.729
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije