Autor: mi
Datum objave: 29.10.2018


(VIDEO) Wilder poslao trojicu svojih trenera u bolnicu

Trenirati Deontaya Wildera je vrlo opasan posao.

Glavni trener Jay Deas otkrio je koliko je on ozljeda zadobio državši fokusere WBC-ovom prvaku.

"Prvi put mi je iščašio rame. Drugi put sam imao oklop za tijelo i pogodio me baš ispod njega, ali znate mene, boli me, ali briga me, radim dalje. Sljedećeg dana sam skužio da stvarno boli i postajalo je sve gore i gore. Otišao sam liječniku i on mi je rekao da moram operirati herniju. To vam može dati neku sliku o tome kako udara" izjavio je Deas.


"Deontay Wilder je jedini boksač na svijetu koji ima trojicu držača fokusera zato jer je netko uvijek na listi ozlijeđenih. Treneru Hillu je slomio palac, a drugom iščašio rame. Jameel McCline koji se četiri puta borio za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji rekao je da kad vas Deontay udari nemate osjećaj da vas je udario čovjek. Njegova snaga nije ovozemaljska."


33-godišnji Wilder 1. prosinca u Los Angelesu protiv također neporaženog Tysona Furyja osmi put brani naslov WBC-ovog prvaka.

U profesionalnoj karijeri koja traje od 2008. pobijedio je i nokautirao svih 40 protivnika. Jedini koji je izdržao svih 12 rundi s njim, Bermane Stiverne, u revanšu je pao u prvoj rundi.1173
Kategorije: Boks
Tagovi: Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije