Autor: dh
Datum objave: 11.01.2021
Komentari:


VIDEO White najavio skorašnji susret s Khabibom: Pritisnut ću ga, želim da se vrati borbama

Naravno da je lijepo otići sa scene dok ste na vrhu. Što se tiče novca, Khabib se zbog toga ne treba brinuti, u životu više ništa ne mora raditi - kaže UFC-ov šefŠef UFC-a Dana White i još uvijek aktualni prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov (29-0), koji je odlučio prekinuti karijeru, trebali bi se uskoro sastati na Fight Islandu.


Glavni čovjek najjače svjetske MMA organizacije pokušat će u Abu Dhabiju nagovoriti neporaženog Dagestanca da se vrati u oktogon na barem još jednu borbu.


- Svakako ćemo se naći jer vjerujem da se treba i dalje boriti. Pogledajte što je napravio Justinu Gaethjeu i svakom protivniku s kojim se susreo. To je kao kad sam htio da i Cormier ostane. I dalje vjerujem za neke borce da su najbolji na svijetu - kazao je Dana White i dodao:


- Naravno da je lijepo otići sa scene dok ste na vrhu. Što se tiče novca, Khabib se zbog toga ne treba brinuti, u životu više ništa ne mora raditi. Osim toga, ima mogućnosti raditi više stvari kojima i dalje može zarađivati nevjerojatan novac. Kao borac je u jedinstvenoj poziciji.


White je ponovio kako se Khabib treba vratiti borbama i pokušat će sve učiniti kako bi Dagestanac promijenio svoju odluku. Otkrio je kako su u zadnje vrijem razmijenili samo nekoliko poruka. 

- Sad ćemo se prvi put sresti od borbe protiv Gaethjea. Ne znam kad ćemo se naći i kako će sastanak izgledati, ali pokušat ćemo što više pojednostaviti. Svakako ću ga pritisnuti. Želim ga gledati kao promotor i kao fan. A kao promotor uvijek želite imati najbolje borce svijeta. No ako netko razmišlja o mirovini, onda bi se trebao umiroviti - kazao je Dana White i nastavio:

- No Khabib je drukčiji od drugih. On je prošao kroz teške stvari. Gubitak oca je nešto što ga je izrazito pogodilo. Stvari koje su zajedno radili su posebne. Ali njegov otac je želio da dođe do 30-0. Kao sportski fan najradije bih da Khabib ima još deset borbi. 

Kada bi i uspio nagovoriti Khabiba, onda bi mu morao dati i velikog suparnika. White ima aduta u rukavu.

- Conor McGregor je pravi protivnik za njega. Nebitno o tome što  mislite o Conoru, on nije samo jedan od najboljih na svijetu nego i jedan od najboljih boraca svih vremena. Dosad ga nisam vidio da je toliko usredotočen na borbu - otkrio je Dana White i zaključio:

-  Ne znam kakav će biti nakon borbe, jer se Conor jako lako mijenja. No, ostane li takav i nakon borbe protiv Poiriera, kako ne bih razmišljao o borbi između Conora i Khabiba.


120
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA, Khabib Nurmagomedov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije