Autor: mi
Datum objave: 12.07.2019


(VIDEO) Veličković ispao s PFL turnira

Bojan Veličković (16-10-2) poražen je i u drugom kolu PFL turnira u velteru.

‘Serbian Steel’ u Atlantic Cityju izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca od Joaa Zeferina (24-9). Suci su meč bodovali 30-27, 30-27, 29-28.

Brazilac je pogodio jakim lijevim krošeom u prvim sekundama borbe. Veličković vraća low kickovima. Zeferino pokušava high kickom, a zatim pogađa desnicom i sredinom runde ruši srpskog borca.

Osamdesetak sekundi prije kraja vraćaju se na noge, a Veličković pogađa snažnim zadnjim lijevim direktom i koljenom, a Zeferino vraća dva puta zadnji desnim direktom.

Brazilac je bolji u boksačkim izmjenama na startu druge runde, a nakon nešto više od minute ruši protivnika u parter i uzima mu leđa. Nakon što ih je sudac vratio na noge spremniji Veličković kontrolirao je borbu i pritiskao Zeferina uz žicu.


Brazilac je i u trećoj rundi rušio Srbina, ali je agresivniji Veličković okrenuo poziciju protiv iscrpljenog protivnika, te došao u polugard. Zeferino se uspio izvući i još jednom uzeti leđa protivniku i do kraja runde prijetio gušenjem.U prethodnom meču na priredbi u Atlantic Cityju John Howard u prvoj je rundi nokautirao Raya Coppera III.


Veličković je u prvom kolu u svibnju izgubio jednoglasnom odlukom od Brazilca Hendessona Ferreire. Drugim porazom oprostio se od nastupa na turniru.


Borba Veličković-Zeferino je šesta po redu.337
Kategorije: MMA
Tagovi: Professional Fighters League
Najpopularnije
Najnovije