Autor: HK Osijek
Datum objave: 05.06.2018


(VIDEO) Roberto Atalla održao seminar na jezeru s HK Osijek

Članovi Hrvačkog kluba Osijek imaju vrlo aktivan vikend iza sebe.

U nedjelju 3. lipnja održan je seminar u brazilskoj jiu jjitsi pod vodstvom Roberta Atalle,

 osnivača i glavnog trenera grappling cluba Rio. 


Seminar je održan u prekrasnom ambijentu, u kampu pokraj jezera Borovik. 


Nakon tri treninga koja su održana za djecu, početnike i napredne članove uslijedila je promocija u nove pojaseve za sportaše iz Hrvačkog kluba Osijek, ali i članove bratskih klubova koji su sudjelovali na seminaru: BJJ Jug 2, BJJ Factory Đakovo, BJJ Vinkovci i Rio Grappling Club Sarajevo. 


U plave pojaseve promovirani su: Stjepan Lučić, Rene Rebolj, Ante Ljubas, Marin Mikulić, Domagoj Avramek, Tomislav Turčić, Ivica Puljić, Dejan Aman, Feđa Ivanšić i Josip Končevski, dok su novi ljubičasti pojasevi Slaven Poznić i Vjeran Ratković. 


Dan ranije, u subotu 2.6., članovi Hrvačkog kluba Osijek sudjelovali su na međunarodnom grappling turniru Valens kup u Vinkovcima i u Osijek se vratili s čak sedam medalja. Zlatne medalje osvojili su: Marin Mikulić (kadeti -84kg), Slaven Poznić (juniori -77kg), Tomislav Turčić (seniori -66kg) i Ivica Tadijanov (seniori - 100kg). Drugo mjesto pripalo je Anti Komljenoviću (kadeti -84kg) i Luki Tomasu (seniori -71kg) koji je osvojio i broncu u kategoriji seniora do 66kg.


310
Kategorije: Ostali
Tagovi: BJJ, Ivica Tadijanov
Najpopularnije
Najnovije