Autor: mi
Datum objave: 21.12.2019


(VIDEO) Plazibat pobijedio Jahfarra Wilnisa na velikoj Gloryjevoj priredbi u Nizozemskoj

Antonio Plazibat slavio je na velikoj Gloryjevoj priredbi na stadionu u Arnhemu protiv Jahfarra Wilnisa podijeljenom odlukom sudaca.

Suci su meč bodovali 29-28, 28-29, 29-28, 29-28, 29-28.

Bivši K-1 prvak u teškoj kategoriji vrlo je dobro otvorio meč napavši od samog početka i natjeravši Nizozemca na povlačenje. Zatvara ga u kut i napada boksačkim kombinacijama. Wilnis se izvlači na sredinu ringa i vraća low kickom. Plazibat ga je zatim uzdrmao lijevim krošeom, pa napada letećim koljenom i kažnjava protivnika u kutu. Pogađa još jednim desnim krošeom na što Wilnis odgovara udarcima u tijelo. Hrvatski borac prije kraja runde je pogodio još jednim jakim krošeom.

 

Wilnis je bolji u drugoj rundi. Obojica pogađaju krošeima, Nizozemac nešto više i bolje radi low kickom.


Treća runda ponovno donosi otvorenu borbu u kojoj obojica zadaju puno čistih udaraca, a suci pobjedu daju hrvatskom borcu koji je veći dio runde bio agresor. 


Wilnisu je ovo bio treći uzastopni poraz.

Plazibat je za Glory debitirao u lipnju u Parizu pobijedivši na bodove Nordinea Mahieddinea. Zatim je u listopadu u Dusseldorfu na isti način svladao Slovaka Tomaša Možnog.

U glavnoj borbi priredbe Collision 2 Rico Verhoeven u revanšu s Badrom Harijem brani naslov prvaka u teškoj kategoriji.1790
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Glory, Antonio Plazibat, Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije