Autor: mi
Datum objave: 10.03.2018


(VIDEO) Nakon Crawforda, Indongo doživio i drugi brzi poraz nokautom

Julius Indongo (22-2, 11 KO) u posljednje dvije godine podigao je dosta prašine pobjedama protiv Rickyja Burnsa i Eduarda Troyanovskog.

U svom prvom meču izvan rodne Namibije u prosincu 2016. u Moskvi je iznenađujuće u prvoj rundi nokautirao Eduarda Troyanovskog koji je u meč ušao s 25-0 i osvojio IBF i IBO naslov u superlakoj kategoriji. Zatim je titulu obranio ponovno na gostujućem terenu. U Glasgowu je jednoglasnom odlukom svladao svjetskog prvaka u tri težinske kategorije Rickyja Burnsa.


Prošlog kolovoza došao je meč za ujedinjenje naslova s Terenceom Crawfordom u kojem je nokautiran u trećoj rundi.


35-godišnji Namibijac vratio se u ring u Deadwoodu u Južnoj Dakoti u meču za naslov privremenog WBC-ovog prvaka u superlakoj kategoriji (poluvelteru).


Indongo je deklasiran od strane Regisa Prograisa (21-0, 18 KO). 29-godišnji Amerikanac rušio je protivnika krajem prve runde. Zatim ga je u drugoj zakucao lijevim overhandom u pod. Namibijac se uspio nekako podići, ali je vrlo brzo završio ponovno završio na podu i sudac je prekinuo borbu.

U borbi za obveznog izazivača u poluvelteru po IBF federaciji Bjelorus Ivan Baranchyk (18-0, 11 KO) tehničkim nokautom u osmoj rundi zaustavio je Rusa Petra Petrova (38-6-2, 19 KO).
183
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Terence Crawford
Najpopularnije
Najnovije