Autor: mi
Datum objave: 07.10.2018


(VIDEO) McGregor je bacio prvi udarac; Tukhugov: Pljusnuo sam ga kao što sam i obećao

Khabib Nurmagomedov u Las Vegasu je submissionom u četvrtoj rundi pobijedio Conora McGregora i obranio UFC-ov naslov u lakoj kategoriji.

Borbu su zasjenili neredi koji su uslijedili. Rus je odmah nakon prekida preskočio kavez i skočio prema McGregorovom trening partner Dillonu Danisu, dok se sam McGregor našao u gužvi u oktogonu.

Ispočetka se činilo da je Irac bio napadnut bezrazložno, ali nove snimke otkrivaju da je upravo on uputio prvi udarac prema članu Khabibovog tima što je uzrokovalo nasilnu reakciju.


Trojica članova Khabibovog tima su uhićena, a među njima je i Zubaira Tukhugov, koji je udario Irca, te Islam Makhachev. Obojica su dobili otkaze iz UFC-a.

Tukhugov je borac perolake kategorije koji se krajem mjeseca trebao boriti s McGregorovim timskim kolegom Artemom Lobovom, ali nakon ovoga je njegova karijera u UFC-u završena. Borba s Lobovom mu je trebala biti prva nakon 2 godine i isteka suspenzije zbog pada na doping testu.


Tukhugov se nakon svega oglasio preko društvenih mreža.

“Pljusnuo sam ga kao što sam i obećao. Obećao sam da ću ga natjerati da plati za svoje riječi i jesam.”


McGregor je odlučio da neće tužiti nikoga, a snimka otkriva i zašto.

Iz sigurnosnih razloga ceremonija dodjele pojasa nije održana, a prvak je pod pratnjom osiguranja izveden iz T-Mobile Arene.

2513
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije