Autor: mi
Datum objave: 13.07.2017


(VIDEO) Mayweather uzeo irsku zastavu, McGregor Mayweatherovu torbu i poveo prostačko navijanje

Na drugoj postaji press turneje Conora McGregora i Floyda Mayweathera Irac je izveo prilično neduhovit stand up show i podigao letvicu neukusa.

Uz to je vodio i prostačko navijanje: Jebite Mayweathere,  koje je publika u Torontu prihvatila. Komentirao je Mayweatherovo nošenje ruksaka rečenicom: Nosiš torbu, a ne znaš ni čitati.

Nakon još jedne izjave da će nokautirati Mayweathera koji nikad u karijeri nije nokautiran, Amerikanac je odgovorio: Ako vjeruješ u sebe kao što kažeš da vjeruječ, kladi se u cijelu plaću kujo. Mi ne pričamo o tome da sam na vrhu godinu, dvije, tri, mi govorimo o 21 godini.


"Rekli su da nikad neće doći do ove borbe, ali ovo nije iznenađenje. Ja imam 28 godina i dobivam ček za borbu i kao promotor. Floyd je u mojim godinama bio na undercardu Oscara De La Hoye. Prije deset godina Floyd je odlučio napustiti svog promotora i postati svoj šef. Postao je svoj šef i rušio PPV rekord za rekordom. Evo nas, ima 49-0, borio se protiv 24 svjetska prvaka i nikad nije izgubio. Floyd Mayweather je prodao preko 20 milijuna PPV-a i uprihodio 1.3 milijarde dolara u PPV-ima. On je daleko najveća atrakcija u svijetu sporta i zabave. Nitko nije ni blizu" izjavio je šef Showtime Sportsa Stephen Espinoza.


Press turneja nastavlja za New York i London.
1717
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije