Autor: mi
Datum objave: 07.10.2018


(VIDEO) Kaos na UFC-u 229: Khabib pobijedio McGregora i potukao se u gledalištu

Khabib Nurmagomedov (27-0, 11-0 UFC) u Las Vegasu je pobijedio Conora McGregora (21-4, 9-2) submissionom u četvrtoj rundi i prvi put obranio naslov u lakoj kategoriji.Odmah nakon pobjede Nurmagomedov je preskočio kavez i potukao se s nekim u gledalištu, dok je McGregor napadnut u oktogonu od članova Khabibova tima odnosno Zubaire Tukhugova. 

Nurmagomedov je pod pratnjom zaštitara morao napustiti borilište.


Pobjednik nije proglašen.


Nurmagomedov je već nakon četrdesetak sekundi borbe uspio srušiti McGregora, te ga je do kraja runde pritiskao uz žicu tek povremeno bacajući udarce.


Rus na startu druge pogađa odličnim desnim krošeom i nakon kraće izmjene udaraca ponovno ruši Irca i puno agresivnije napada iz zatvorenog garda. Nakon pretrpljene ozbiljne štete McGregor se uspio podići na noge tek u završnici runde. 

McGregor u trećoj drži borbu na nogama, brani nekoliko pokušaja rušenja i zadaje udarce boksačkim tehnikama, te nekoliko puta koljenom u tijelo.

Nakon minute četvrte runde Nurmagomedov kreće na rušenje, ali se Irac 45 sekundi uspijeva braniti prije nego ga je Rus doveo u neugodnu poziciju na podu. McGregor se uspio izvući iz mounta, ali je ponovno bio u nepovoljojnoj poziciji i Dagestanac ga je ubrzo neck crankom prisilio na tapkanje.


McGregoru je ovo bila prva MMA borba od studenog 2016. kada je protiv Eddieja Alvareza osvojio naslov u lakoj kategoriji.
2991
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije