Autor: mi
Datum objave: 07.06.2019


(VIDEO) Joshua: Podnio sam poraz kao muškarac. Ne krivim nikoga, ne krivim ništa

Anthony Joshua par dana nakon prvog poraza u karijeri obratio se javnosti preko svog YouTube kanala.

29-godišnji Britanac u prvoj borbi u Americi iznenađujuće je izgubio tehničkim nokautom u sedmoj rundi od Andyja Ruiza. Tim porazom ostao je bez WBA, WBO, IBF i IBO pojaseva prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

Revanš se očekuje u studenom ili prosincu.

“Znam da je bilo puno pitanja i brige oko toga što mi se dogodilo. Nije bilo nikakve kontaminirane hrane. Zagrijao sam se vrlo dobro. Nisam imao napad panike – nisam taj tip osobe, znate me. Podnio sam poraz kao muškarac. Ne krivim nikoga, ne krivim ništa. Ja sam taj koji je bio u ringu i moja izvedba nije protekla po planu” rekao je Joshua idodao da ne namjerava mijenjati trenera.


“Ovo me nije promijenilo, moju radnu etiku, moje razmišljanje, ono što predstavljam. Nastavit ću raditi s ljudima kojima sam i dalje lojalan – sa svojim trenerom Robom McCrackenom, mojim trenerom iz amaterskih dana iz Finchley ABC-a. Ja ću i dalje raditi s njima, oni će me naučiti sve što trebam znati.”


“Ja sam taj koji se mora prilagoditi, analizirati i dati sve od sebe da ispravim pogreške i odradim posao u revanšu. Boks je dio mog života i ja sam prvak u srcu. Čestitke Andyju Ruizu. Ima šest mjeseci da bude prvak i onda mora naslove braniti protiv mene.”1358
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije