Autor: mi
Datum objave: 16.01.2016


(VIDEO) David Haye u 1. rundi nokautirao Marka de Morija

Nakon tri i pol godine pauze bivši svjetski prvak u dvije težinske kategorije David Haye (27-2, 25 KO) vratio se u ring u punoj 02 Areni u Londonu protiv hrvatskog Australca Marka de Morija (30-2-2, 26 KO).

'Hayemaker' nije gubio vrijeme i u prvoj rundi pred 16 000 fanova nokautirao je 33-godišnjeg Australca.

35-godišnji Englez odmah je počeo pritiskati. Na startu pogađa kombinacijom 1-2, pa potom i desnim direktom u glavu. Potom još jedan udarac desnom rukom pogađa de Morija u glavu, pa prima udarac istom rukom u tijelo. Lijevi kroše opasno je uzdrmao de Morija koji je bio na užadi. Australac potom upućuje spori prednji direkt nakon kojeg Haye kontrira desnim krošeom i nizom udaraca završava 'Dominatora' nakon 2 minute borbe.


"Ozljeda ramena je prošlost. Osjećam da udaram jače nego ikada. Osjećao sam se tako ugodno na povratku u ring, kao da se vraćam kući. Želim nastaviti dalje protiv jačih, možda nezgodnijih protivnika po stilu kako bih nastavio uspon prema borbi za naslov. Fury je rekao da će radije uprazniti naslov nego se boriti sa mnom, ali i ne moram tražiti borbu s njim ima većih borbi poput one s Anthonyjem Joshuom. Vratio sam se za velike borbe. Želim ujediniti tešku diviziju" izjavio je Haye nakon borbe.

De Moriju je ovo drugi poraz u karijeri i prvi od rujna 2004.1831
Kategorije: Boks
Tagovi: David Haye, Mark De Mori
Najpopularnije
Najnovije