Autor: dh
Datum objave: 13.01.2021
Komentari:


VIDEO Dana White i Bruce Buffer pokazali fanovima kako izgledaju njihove hotelske sobe

Šef UFC-a je svojim fanovima pokazao svoj raskošan apartman i sve upoznao u kakvom će luksuzu provesti sljedećih desetak danaU Abu Dhabiju još su se jednom pobrinuli da budu dobri domaćini UFC-u. Šef najjače MMA promocije vratio je borilački spektakl na Fight Island, pa su mu domaćini i ovaj put priredili dosta iznenađenja. 


Dana White je svojim fanovima pokazao svoj raskošan apartman i sve upoznao u kakvom će luksuzu provesti sljedećih desetak dana. 


White nas je proveo kroz nekoliko soba i pokazao kako u samo nekoliko klikova može naručiti hranu, pa stol s aparatom za kokice i policu s grickalicama, koktel stol sa širokom ponudom alkoholnih pića, te slatki kutak s čokoladnim figurama Conora McGregora i Dustina Poiriera koji će se 23. siječnja na UFC 257 priredbi pred gledateljima u Etihad Areni. 


Nakon što je prošao sobu za sastanke pokazao je i kuhinju u kojoj može sam napraviti smoothie ili juice.I UFC-ov najavljivač Bruce Buffer je fanovima pokazao svoju hotelsku sobu, koja nije tako raskošna kao od Dane Whitea. 


Naravno, domaćin je osigurao da ga u svakoj sobi dočeka mikrofon ili dva...Foto: Screenshot (Instagram, Dana White)

129
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije