Autor: mi
Datum objave: 08.07.2018


(VIDEO) Cormier nokautirao Miočića

Stipe Miočić (18-3, 12-3 UFC) u četvrtoj obrani izgubio je naslov UFC-ovog prvaka

U glavnoj borbi UFC-a 226 u Las Vegasu Daniel Cormier (21-1 MMA, 10-1 UFC) nokautirao je hrvatsko-američkog borca u prvoj rundi i naslovu u poluteškoj dodao i pojas UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji.

 

DC je rušio Miočića desnim krošeom 30 sekundi prije kraja prve runde i završio ga udarcima u parteru.


Miočić je otvorio agresivnije meč i pokušava stisnuti protivnika uz žicu. DC pogađa low kickom i aperkatom, a prvak u teškoj kategoriji ga nakratko ruši i uzima leđa pri podizanju. Pogodio je nekoliko puta dobro koljenom u tijelo, te kombinacijom 1-2. Cormier uspijeva uspostaviti ravnotežu, pa preuzeti inicijativu. Pogađa kombinacijom lijevi kroše-desni low kick. Miočić vraća desnim direktom, a DC odličnim desnim krošeom koji je uzdrmao 'Vatrogasca'. Nakon toga Miočić je dobio prst u oko i borba je nakratko prekinuta. U nastavku Miočić nastavlja ulaziti u otvorene izmjene, Cormier ga desnim krošeom ruši i nakon još nekoliko udaraca na podu sudac je prekinuo meč.

Cormier je 14-0 u teškoj kategoriji.


Priredbu je iz gledališta pratio bivši prvak Brock Lesnar, koji će najvjerojatnije biti sljedeći izazivač za naslov u teškoj kategoriji.3114
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije