Autor: mi
Datum objave: 20.11.2017


(VIDEO) Cirkus na Enfusionu: El Boustatiju se brojalo 40 sekundi, zatim odglumio da je nokautiran nedozovoljenim udarcem

Ibrahim El Boustati u veljači je poražen nokautom u prvoj rundi od Ulrika Bokemea.

Revanš je održan proteklog vikenda, ponovno na Enfusionovoj priredbi, ovog puta u nizozemskom Groningenu.


Bokeme je ponovno nokautirao El Boustatija krajem prve runde, ali je sudačko odbrojavanje  Marokancu trajalo 40 umjesto 10 sekundi, a nakon toga je borba nastavljena iako je kod prekida bilo samo 19 sekundi do kraja runde.

Kongoanac je u tom vremenu napao El Boustatija i malo nakon isteka vremena dohvatio rukavicom protivnika na što se ovaj srušio kao pokošen. Iako je jasno da je Marokanac simulirao da je zapravo ozlijeđen od udarca koji je pao nakon gonga, suci su diskvalificirali Bokemea i dali pobjedu El Boustatiju.

Marokanac se i prošle godine našao u kontroverznoj situaciji.  Na Enfusionovoj priredbi u Antwerpenu  borio se protiv Filipa Verlindena.


Suci su prvotno dodijelili pobjedu Marokancu, ali nakon službene žalbe, BKBMO - Belgijska kickboxing, MMA i Muay Thai organizacija, koja je bila nadležno tijelo, promijenila je ishod meča i odlučila da je Verlinden pobjednik borbe rezultatom 29-28.


1204
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Enfusion
Najpopularnije
Najnovije