Autor: mi
Datum objave: 28.07.2018


(VIDEO) Chisora režirao preokret i nokautirao Takama

Dereck Chisora (29-8, 21) u Londonu je režirao preokret i pobijedio Carlosa Takama (35-5-1, 27 KO).

U meču za upražnjeni WBA internacionalni naslov u teškoj kategoriji u uvodnom dijelu priredbe Whyte-Parker, Chisora je u 8. rundi nokautirao bivšeg izazivača za naslov u teškoj kategoriji.


U trenutku pobjede 34-godišnji boksač rođen u Zimbabveu bio je u značajnom rezultatskom zaostatku.

Takam je odmah nasrnuo naprijed i držao je 'Del Boya' gotovo cijelu prvu rundu uz užad i u kutu i pritom ga više puta ozbiljno pogodio.

U drugoj Chisora uzima sredinu ringa i plasora nekoliko udaraca, dok se Kamerunac kreće oko njega i bez problema pogađa nizom teških udaraca.

U trećoj Chisora ponovno ide naprijed, ali baca manje i prima više udaraca.


Domaći boksač udarcima u tijelo uspio je nanijeti štetu u četvrtoj, ali ga je Kamerunac pred kraj runde ponovno uspio opasno stisnuti.

U petoj je Takam bio nešto bolji, a u šestoj su sijevali teški udarci iz bliske borbe s obje strane.

U sedmoj je Chisora u podređenom položaju. Prima teške udarce u kutu, ali uspijeva i sam povremeno vratiti istom mjerom.

Nakon minute borbe u osmoj rundi Chisroa desnim krošeom ruši Takama. Nekako uspijeva odgovoriti na brojanje, ali ga Chisora desnim overhandom šalje na leđa i završava borbu.


Dave Allen (14-4-2, 11 KO) priredio je iznenađenje brutalno nokautiravši u četvrtoj rundi prethodno neporaženu teškašku nadu Nicka Webba (12-1, 10 KO).

30-godišnji Webb u prethodnoj borbi u veljači nokautirao je Antu Verunicu, dok je 26-godišnji Allen krajem lipnja izgubio prekidom od Tonyja Yoke.


Foto: The Sun

1114
Kategorije: Boks
Tagovi: Dereck Chisora, Carlos Takam
Najpopularnije
Najnovije