Autor: mi
Datum objave: 09.09.2019


(VIDEO) Chisora izazvao skandal na pressici u Londonu i osramotio Hearna

Derecku Chisori izazivanje skandala nije strana stvar.

Ovaj incident nije u rangu onog kada je na vaganju ošamario Vitalija Klička ili bacio stol na Dilliana Whytea , ali dovoljno da Eddieju Hearnu i vodstvu World Boxing Super Series turnira bude neugodno.

 

Chisora je poludio jer njegov dvoboj s Josephom Parkerom 26. listopada u Londonu neće biti glavna borba. Priredbu će zatvoriti finale WBSS turnira u poluvelteru između WBA prvaka Amerikanca Regisa Prograisa i IBF-ovog prvaka Škota Josha Taylora. 


Nakon prve sezone koju je nosio uspjeh turnira u lakoteškoj kategoriji s Oleksandrom Usykom, druga sezona WBSS-a imala je puno problema, a Prograis je bio i podnio tužbu protiv WBSS-a, ali je ipak na kraju pristao nastupiti u završnici.


Chisora je na pressici poručio da 'ljude boli kurac' za male boksače. Kipio je u sebi sve dok ga promotor priredbe Eddie Hearn nije predstavio.


"Samo par pitanja. Tko je glavna borba večeri?" pitao je 35-godišnji Britanac rođen u Zimbabveu.


Hearn je pokazao na Prograisa i rekao: Gospodin koji sjedi do tebe.
"To neće ići" odgovorio je Chisora.


"Neću rasprodati O2 Arenu da bi oni bili glavna borba. Ako to žele neka to naprave sami. Zato, dajte mi glavnu borbu večeri ili me maknite s priredbe. Dosta mi je da ja rasprodajem priredbe, a da drugi pune džepove"


"Želite od mene da prodam ovu priredbu mojim londonskim fanovima i onda stavite ove male momke za koje nitko ne zna na moj šou i pokušate me oderati. Jebeš to. Taj Trofej Muhammada Alija, koga boli kurac za to više, koga boli kurac za male tipove više. Boks trenutno prosperira zbog teškaša. To što me pokušavate staviti kao sunaslovnu borbu večeri je sranje."


Prograis je pokušao kontrirati da su oni ipak broj 1 i broj 2 u svojoj kategoriji.

"Brate, budimo iskreni, nikoga nije briga za tebe. Nemoj da počnem, brate, zdrobit ću te. Boli me kurac. Odgovorite mi. Preuzimam li ja glavnu pozornicu, da ili ne? Ako ne onda hoću više novca."


Zatim se okrenuo šefu boksa na Sky Sportsu Adamu Smithu.


"Adame tko će biti u glavnoj borbi? Nitko mi ne odgovara, a ja potpuno ludim, Žao mi je što ovo radim sada, ali osjećam da me jebete bez vazelina. Nismo ništa pročitali o tom Trofeju Muhammada Alija zadnjih šest mjeseci i sad oni iz nekog razloga hoće uskočiti na naš šou. Jebeš to, dajte mi još novca i onda možemo prijeći na posao."


Kad je Kalle Sauerland počeo predstavljati Prograisa i Taylora i njega je prekinuo.

"Reci im da idu boksati u jebeni Glasgow. Neka probaju rasprodati Glasgow i vidjet ćemo hoće li ljudi kupovati ulaznice. Odjebi."


Nakon toga se ustao i napustio prostoriju, da bi se vratio da još nešto poruči ljudima sa Sky Sportsa.


1602
Kategorije: Boks
Tagovi: Dereck Chisora, Joseph Parker, Joseph Parker, World Boxing Super Series, Eddie Hearn
Najpopularnije
Najnovije