Autor: mi
Datum objave: 03.03.2018


(VIDEO) Badr Hari vs. Hesdy Gerges 2

Badr Hari u revanšu u Rotterdamu namučio se za pobjedu protiv Hesdyja Gergesa

U glavnoj borbi Gloryja 51 33-godišnji Marokanac koji je u meč ušao sa samo 102 kilograma izgubio je značajan dio snage, a nije dobio na kondiciji. Izgubio je prvu, dobio druge dvije runde i pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca - 29:28, 30:27, 30:27, 30:27, 30:27.


Gerges prvu rundu otvara low kickom na što mu Marokanac odgovara s tri udarca nogom u tijelo. Hari je prednjim direktom stvarao prilike za napade rukama i nogama na tijelo protivnika, ali je Egipćanin u posljednjoj minuti dobro pritisnuo Marokanca i pogodio ga boksačkom serijom koju je završio low kickom. Gerges je rundu završio još jednim low kickom koji je vidljivo zabolio Harija.

Na startu druge Gerges ponovno pritišće iscrpljenog Harija uz užad i radi boksačku seriju koju završava još jednim snažnim low kickom. Sredinom runde Marokanac je preuzeo kontrolu kako se Gerges počeo umarati.

Treća runda je u potpunosti pripala Hariju koji je bio agresivniji i puno bolje boksao, uglavnom napadajući tijelo. 

Njihova prva borba u svibnju 2010. prekinuta je u drugoj rundi nakon što je Hari nogom udario Egipćanina u glavu dok je bio na podu i Gerges je pobijedio diskvalifikacijom.

34-godišnji Egipćanin pobijedio je u samo jednoj od posljednjih šest borbi.


1654
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Hesdy Gerges, Badr Hari
Najpopularnije
Najnovije