Autor: mi
Datum objave: 18.11.2017


(VIDEO) Andrej Kedveš vs Daniel Gallardo

Andrej Kedveš proteklog vikenda u Košicama poražen je u meču za W5 europski naslov u kategoriji do 65 kilograma.

Đakovački 'AK-47' izgubio je od Španjolca Daniela Puertasa Gallarda.

Kedveš meč otvara push i low kickom, Gallardo odgovara boksačkim tehnikama, ali se hrvatski borac dobro brani. Španjolac pogađa lijevim krošeom u tijelo i veže low kick kojeg Kedveš blokira, ali Gallardo ubrzo pogađa lijevim, a zatim i desnim  krošeom. 'AK-47' vraća s dva low kicka. Već od prve runde sudac zaustavlja bilo koji Kedvešov pokušaj borbe u klinču, iako W5 pravila dopuštaju aktivni klinč. Kedveš pogađa desnim direktom u tijelo na koji veže koljeno i low kick. Gallardo završava rundu kombinacijom prednjeg direkta i desnog low kicka.

 

Fizički jači Španjolac ruši Kedveša lijevim krošeom na početku druge runde. Gallardo odmah potom napada boksačkim kombinacijama, Đakovčanin ga okreće i pogađa low kickom. Gallardo, koji je bio spreman na Kedvešove pokušaje rukom i nogom iz okreta,  pokušava iskoristiti situaciju i dalje radi pritisak na koji hrvatski borac dobro reagira i odgovara koljenom iz skoka. Španjolac dobro boksa i ponovno pogađa dobrim lijevim krošeom.


U prvom dijelu treće Kedveš pogađa spinning backfistom i lijevim krošeom u tijelo. Sredinom  runde sudac neobjašnjivo oduzima Kedvešu bod zbog klinčanja. Iako je dobro radio nogama, Gallardov čvrsti 'boksački' stil nije mu odgovarao.


Španjolac pritišće protivnika na startu četvrte uz užad i pogađa krošeom na što Kedveš odgovara snažnim middle kickom. 'Ak-47' postaje aktivniji, ali i otvoreniji za protivnikove kontre.


Kedveš se ne predaje ni u posljednjoj rundi. Pogađa direktom u tijelo, a zatim i koljenom. U nastavku izmjenjuju snažne low kickove, a hrvatski borac radi bolje do kraja meča.

Na kraju Španjolac je osvojio naslov podijeljenom odlukom sudaca.

Gallardo je zamijenio prvotno najavljenog Mađara Antoinea Habasha. Kedvešu je ovo bio prvi poraz u sedam mečeva za W5.
391
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Andrej Kedveš, W5
Najpopularnije
Najnovije