Autor: dh
Datum objave: 21.11.2020
Komentari:


VIDEO Alex Pereira vratio se u MMA brutalnim nokautom

Nakon jednog lijevog krošea suparnik se samo srušio na pod: 'To je snaga', kratko je zaključio komentator

Brazilski kickboksač Alex Pereira (3-1) nakon četiri godine vratio se MMA borbama. Pereira je u glavnoj borbi LFA 95 priredbe u meču srednje kategorije nokautom u prvoj rundi pobijedio Amerikanca Thomasa Powella (4-5).

Gloryjev prvak je na priredbi u Kansasu za četiri minute i četiri sekunde riješio pitanje pobjednika i pokazao zašto je jedan od najboljih udarača.


 Nakon jednog lijevog krošea suparnik se samo srušio na pod: 'To je snaga', kratko je zaključio komentator.

Američki borac je bez svijesti bio pet minuta.

'Bilo je to vrlo zastrašujuće, ali je srećom ustao i sam izašao iz kaveza. Vidjeli su ga kako nakon povratka svijesti ispituje liječnike: 'Jesam li se borio?'. Drago mi je da je dobro", napisao je poznati MMA novinar Ariel Helwani na Instagramu.

Fanovi slobodne borbe Brazilca pamte kao borca koji je u kickboxingu dvaput pobijedio aktualnog UFC-ova prvaka Israela Adesanyu. 

Alex Pereira se borilačkim vještinama počeo baviti 2009. kako bi pobjegao od alkohola, jer se počeo sve više opijati..

- Mnogo sam pio i želio sam pobjeći od te ovisnosti. Zato sam se počeo baviti sportom jer to spašava ljude. Ali nisam znao igrati nogomet - priznao je Alex Pereira i dodao:


- Nikad se nisam bavio sportom, ali sam se kao klinac puno tukao. odlučio sam se baviti borilački sportovi jer sam već imao neka iskustva.


87
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije