Autor: dh
Datum objave: 22.11.2020
Komentari:


VIDEO Alen Babić: Drago mi je što je Hrgović izgubio okladu

Imao sam goriva za 20 ovakvih rundi. Ovo mi nije bilo teško - zaključio je Alen Babić

Alen Babić je na Matchroomovoj priredbi u Wembley Areni na impresivan način stigao do još jedne pobjede. 


Hrvatski teškaš je nokautom u trećoj rundi pobijedio Britanca Toma Littlea i izborio šestu profesionalnu pobjedu u karijeri.


Matchroomov čelnik Eddie Hearn je najavio kako će Babić u siječnju boksati u uvodnom dijelu priredbe na kojoj se Dillian Whyte po drugi put bori protiv Alexandera Povetkina.


Savage je uoči okršaja najavljivao kako će suparnika pasti već u prvoj rundi, ali Tom je pokazao da ima čvršću bradu.


- Moja Savage vojsko, nikada nisam lagao. Kada kažem da ću nešto napraviti onda to i učinim. Da, rekao sam da će pasti u prvoj i trebala je to biti prva runda, ali bio je dobro pripremljen i mogao je primati udarce - rekao je Alen Babić.

Savage je Littlea rušio u trećoj rundi, dok je Hrgoviću trebala još jedna runda. 

- Imao sam goriva za 20 ovakvih rundi. Ovo mi nije bilo teško. Hrgović se kladio protiv mene i drago mi je da je izgubio svoj novac. On je moj sunarodnjak, a kladi se na Toma Littlea. To vam pokazuje da nema pojma o boksu - istaknuo je Babić i nastavio:


- On ne poznaje povijest boksa, tehnički je vrlo dobar, ali sa mnom u ringu to nije dovoljno. Ring je život, a ja u ringu riskiram svoj život za vas. On to neće napraviti jer je sebičan. Želim ga čim se vrate fanovi.

Little se pokazao kao čvrst borac, a Babić je nekoliko puta mogao osjetiti njegovu snagu.

- Stvarno ne znam je li mu sjelo nekoliko udaraca? Nisam ništa osjetio. Tom je dobra osoba i zato ću ga primiti natrag u Savage vojsku. Naljutio je Savagea, ali sada je sve OK. Dobar je borac, ali ni blizu moje razine - dodao je Babić

Savage je još jednom ponovio kako ništa ne skriva i uvijek je prirodan.

- Takav sam, ništa nije lažno kod mene. Hrgović je lažnjak. Ja nisam, volim to. Zabavljam ljude i uvijek ću biti takav. Čak i kad dođu veliki udarači. Dajte mi snažnog udarača, nokautera, onda ćete vidjeti 'slatku znanost' - kazao je Babić i dometnuo:


- Imam olimpijskog trenera i dva olimpijca u dvorani. Imamo sparinge svakoga dana i to tehničke. Ali ljudi ovo žele vidjeti. Dajte mi nešto i dokazat ću se. Malen sam, ne izgledam poput Joshue, ali znam udariti, izdržljiv sam i imam čvrstu glavu.

Poslao je poruku i Filipu...

- S Hrgovićem se želim boriti pred navijačima. Želim da svi vide kako pada jer mislim da je lažnjak. Bori se s kantama, s 50-godišnjacima. No, sve je u redu. Volim Filipa Hrgovića - zaključio je Alen Babić.Foto: Screenshot (YouTube, Matchroom)

355
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Alen Babić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije