Autor: mi
Datum objave: 15.06.2017


(VIDEO) 5 borbi u kojima je Mayweather bio uzdrman

Floyd Mayweather potpisao je ugovor za boksački meč na 12 rundi s UFC-ovim prvakom Conorom McGregorom.

Borba u kojoj gotovo svi boksački analitičari vide Irca kao potpunog autsajdera, koji ima jedinu šansu jednim udarcem riješiti, održat će se na 70 kilograma.

'Money' u ring ulazi s omjerom 49-0. Njegov skor očigledno govori i da nikad u karijeri nije bio nokautiram, ali u ovih pet mečeva se našao u problemima.Carlos Hernandez (2001)

Mayweather se našao u nokdaunu poslije udarca u tijelo, iako je pokušao odglumiti ozljedu. Na kraju je pobijedio jednoglasnom odlukom.

DeMarcus Corley (2004)

Corley je pritiskao Mayweathera i pokušavao ga završiti u prvom dijelu borbe snažnim udarcima u glavu. Mayweather je bio uzdrman, teturao i bio krvav tijekom borbe, ali je došao pobjede na bodove ostvarivši nokdaune u osmoj i desetoj rundi.

Zab Judah (2006)

U meču ljutih protivnika Mayweather se po drugi put našao u nokdaunu, iako sudac nije brojao nakon što je rukom dotaknuo pod. Mayweather je još jednom pokazao koliko se sjajno može oporaviti preživješi još jednu kanonadu Judaha i pobijedivši jednoglasnom odlukom.


Shane Mosley (2010)

Borba u kojoj je Mayweather bio možda i najviše uzdrman, a da nije pao je ona protiv Shanea Mosleya 2010. godine. U drugoj rundi Mosley je desnicom čisto pogodio protivnika u glavu, ali 'Money' se još jednom oporavio i dominiro na putu do još jedne bodovne pobjede.


Marcos Maidana (2014)


Argentinac nije imao sreće jer je Amerikanca svojim najboljim udarcem u njihove 24 runde provedene zajedno u ringu pogodio sa zvonom u trećoj rundi revanša. Mayweather je po običaju kasnije preuzeo kontrolu nad borbom i stigao do još jedog uspjeha.
Foto: Shaun Miller


1838
Kategorije: Boks, Zanimljivosti
Tagovi: Floyd Mayweather
Najpopularnije
Najnovije