Autor: mi
Datum objave: 18.09.2017


Uspješno završen 14. Karlovac Open

Proteklog vikenda održano je još jedno uspješno izdanje Karlovac Opena.

Karate klub karlovac 1969. četrnaestu godinuzaredom održao je turnir za mlađe uzrasne kategorije.


Oko 350 karatista iz 40 klubova iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine natjecalo se na tri borilišta.

"Turnir je prošao odlično. Ove godine dali smo priliku našim mladim natjecateljima koji treniraju tek godinu-dvije dana. Za jedanaestero naših karatista to je bio prvi nastup na nekom natjecanju. Gurnuli smo ih 'u vatru' i polučili su odlične rezultate. To je podstrek za daljnji rad i za njih, kao i za trenere" rekao nam je organizator turnira Dario Kreča.


"Imali smo lijep odaziv, a gosti su bili zadovoljni organizacijom, jer nije bilo nikakvog čekanja, sve je išlo tečno. Šest ili sedam klubova imalo je po 20 natjecatelja. Nagrade su na nivou, uvijek se potrudimo oko toga i ne štedimo na tome. Kako bi podigli samopouzdanje mladim natjecateljima za njih smo osigurali i medalje za sudjelovanje. Tri borilišta su idealan broj za ovakav turnir, ali nagodinu ciljamo na više. U karlovačkoj dvorani ima dovoljno mjesta tako da to neće biti problem. Zahvalio bih se organizacijskom odboru, trenerima i roditeljima koji su se uključili i pretvorili ovo u ugodno druženje."


Karlovac 1969 bio je najbolji klub u ukupnom poretku s osvojenih šest zlatnih, četiri srebrne i sedam brončanih medalja.


268
Kategorije: Karate
Tagovi: Hrvatski karate savez
Najpopularnije
Najnovije