Autor: dh
Datum objave: 07.01.2021
Komentari:


Uroš Jurišić stigao u KSW i poslao poruku našem prvaku Robertu Soldiću

Vjerujem da sam najbolji velteraš na KSW-ovom rosteru. A tko god misli drugačije, možemo to poput pravih sportaša riješiti u kavezu - dodao je Uroš JurišićNeporaženi slovenski borac 28-godišnji Uroš Jurišić potpisao je za KSW. 


Uroš je za poljsku MMA promocija dogovorio više borbe, a uskoro bi se mogao znati kada će imati svoj debi. Slovenac dosad u profesionalnoj karijeri ima 11 pobjeda.


- Jedva čekam ući u KSW-ov kavez. Tijekom karijere sam naporno radio da postanem prvak u organizaciji velikoj poput KSW-a. Osjećam da KSW može postati moj pravi dom i pobrinut ću se da zadovoljim njihove fanove - istaknuo je Uroš Jurišić.


Slovenski borac je sve svoje mečeve završio atraktivno, pet puta je slavio tehničkim nokautom i 'submissionom', a jednu borbu je dobio jednoglasnom sudačkom odlukom. 

- Vjerujem da sam najbolji velteraš na KSW-ovom rosteru. A tko god misli drugačije, možemo to poput pravih sportaša riješiti u kavezu - dodao je Uroš Jurišić.


Naš Roberto Soldić je aktualni KSW-ov prvak u velter kategoriji, te se neko vrijeme spominjalo kako bi se s Jurišićem mogao sresti u oktogonu. 


Sada je njihov dvoboj mnogo izgledniji, ali prije nego što se o tom okršaju počne govoriti Uroš bi trebao imati barem nekoliko mečeva s drugim suparnicima.


Slovenac je posljednju borbu imao 1. listopada na Bellatorevoj priredbi u Milanu gdje je 'rear-naked chokeom' pobijedio Waltera Gahadzu.Foto: Screenshot (YouTube, Bellator)
159
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije