Autor: mi
Datum objave: 08.03.2016


UR Fight: Odabran protivnik za Roya Jonesa, Tank Abbott zamijenio Shamrocka

Bivši svjetski prvak u četiri težinske kategorije Roy Jones Jr. (62-9, 45 KO) dobio je protivnika za internetski pay-per-view UR Fight koji se 20. ožujka održava u Phoenixu.

Jones nastupa u glavnoj borbi večeri, a borit će se protiv odabranog fana koji je u prilici zaraditi 100 tisuća dolara ako pobijedi bivšeg prvaka.

Fanovi su morali poslati video snimku UR Fightu i na kraju izbor je pao na napoznatog MMA borca Vyrona Phillipsa. 33-godišnji 'Cannon' po Sherdogu ima skor 5-3, a četiri pobjede ostvario je nokautom. Bori se na 77 kilograma.


47-godišnji Jones u posljednjoj borbi u prosincu pretrpio je težak nokaut od bivšeg svjetskog prvaka Enza Maccarinellija.

Tank Abbott zamijenit će Kena Shamrocka protiv Dana Severna u obračunu UFC-ovih legendi. 50-godišnji Abbott (10-15) posljednji put se borio 2013. i izgubio nokautom od Rubena Villarreala, dok je 57-godišnji Dan 'The Beast' Severn (101-19-7) mirovao od 2012.

Na priredbi će se MMA borci Chael Sonnen i Michael Bisping naći u grappling meču, dok će WWE zvijezde Kurt Angle i Rey Mysterio Jr. imati pro wrestling meč.

Foto: Fightland

672
Kategorije: MMA
Tagovi: Chael Sonnen, Michael Bisping, Roy Jones Jr.
Najpopularnije
Najnovije