Autor: I. G.
Datum objave: 20.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


UFC 99 CRO COP vs. OVEREEM

Hoće li doći do borbe?

Alistair Overeem borac koji ima neriješene račune sa našim Mirkom Filipović bio je nazočan na nedavnoj UFC-ovoj priredbi u Dublinu. Overeem je potvrdio da razmatra mogućnost nastupanja u UFC što bi ga odvuklo od DREAM-a jer UFC ne dopušta da se borci bore u konkurentskim organizacijama.


Cro Cop vs. Overeem

Glasine koje kruže internetskim portalima govore da se CroCop očekuje u UFC-ovom oktakonu već sredinom godine i to dosada najbliže Hrvatskoj, riječ je o UFC 99 koji se treba održati u Njemačkoj sedinom šestog mjeseca ove godine. Ako UFC uspije pridobiti Alistaira a pritom i CroCop napravi veliki povratak u oktagon borba između starih poznanika je neizbježna nagađaju strani mediji.

Podsjetimo se da je borba između Alistaira i CroCopa u rujnu prošle godine poništena (No Contest) zbog nedozvoljenih udaraca Alistaira Overeema od tada je nastao pravi rat riječi između boraca.
Na istoj toj priredbi se spominje i nastup velikana Randy Couturea i Antonio Rodrigo Nogueire. U svakom slučaju očekuje se velik broj Hrvatskih navijača koji možda dobiju priliku u velikom broju bodriti Mirka Filipovića.
2787
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije